Camping

Onze camping  heeft zich genesteld  te midden van een bos met eikenbomen, liggend  in een uitzonderlijk en bijzonder milieu waar veel ruimte en plaats is voor de natuur. Op 6 ha bieden  wij  kwaliteitsstaanplaatsen  en huisvesting aan voor ieders budget. In het groene bos tussen een muur van leibomen  kunt u verzekerd zijn van  privacy om te ontspannen en niets doen..

 

Wat is het niet plezierig  om zich in slaap te wiegen terwijl u omringd wordt door de klank van vogels en te speuren naar  hinden, eekhoorns en cicaden op meer dan3,5 hectare campingterrein en 3 hectare bos. , Nieuw dit jaar is dat u het bos via een oriëntatie pad kunt leren kennen In het voorjaar kunt u  de wilde  vegetatie/planten , afgewisseld met diverse soorten wilde orchideeën bewonderen.

 

Uw activiteiten ter plaatse

 

Bij  aankomst zullen Gaëlle en Christian u een enthousiaste ontvangst geven. Christian zal behulpzaam zijn, als u er de  behoefte aan heeft, om uw caravan naar de staanplaats  te brengen. U kunt zich aan een aantal vrijetijdsbestedingen wagen:  sportanimatie, aquagym, wandel- of fietstocht , boogschieten, deelname aan een oriëntatieloop

U zult zich in ons waterpark amuseren: zwembad, glijbaan jacuzzi. 

 

Uw activiteiten in de omgeving

 

Uw vakantie in het Westelijke Zuiden zal vol van smaken en bekoringen zijn: rijke gastronomie,  overheerlijke markten,middeleeuwse feesten, 

bezoek van wijnkelders, vestingen, kastelen. Bij de receptie kunt u van Gaëlle alle adressen en inlichtingen  krijgen.

 

U zult tijdens uw vakantie op de camping des Bastides  verleid worden nl.: de meer sportievelingen kunnen  de wegen ontdekken : per fiets, te voet, of per paard. Als u liever eens anders uw tijd besteedt, bezoek dan op zonnige dagen de zeer talrijke vestingen, de markante kastelen, en sta dan een moment stil in de werkplaats van een pottenbakker of een glasblazer! Niets belemmert u om langs de oever van de Lot of Dordogne  te flaneren. Waarom gaat u  niet in een “gabarre “of in kano om de kleuren van de zomer te bewonderen die zich in het water weerspiegelen. U kunt van de nachtmarkten genieten om te proeven en de gastronomie te beoordelen.

  

Onze service

Op de receptie  kunt u  terecht voor briefkaarten, postzegels, trajecten voor fiets- en wandeltochten, rondleidingen welke door de VVV zijn samengesteld. Bezoek wijnkelders en andere interessante bezienswaardigheden.

Voor het ontbijt kunt  u onze gebakjes/broodjes  en onze verschillende broden proeven zowel bij de kruidenierswinkel als  op  het terras van het restaurant.

 

Openingstijden

Het zwembad: in juni tot 30 september.  In oktober, maar dan  uitsluitend per reservering

Het verhuren van onderdak: van 04 april tot 30september

De staanplaatsen van camping: van 04 april tot 30september

De animatie: juli en augustus