Camping

Onze camping  heeft zich genesteld  te midden van een bos met eikenbomen, liggend  in een uitzonderlijk en bijzonder milieu waar veel ruimte en plaats is voor de natuur. Op 6 ha bieden  wij  kwaliteitsstaanplaatsen  en huisvesting aan voor ieders budget. In het groene bos tussen een muur van leibomen  kunt u verzekerd zijn van  privacy om te ontspannen en niets doen..

 

Wat is het niet plezierig  om zich in slaap te wiegen terwijl u omringd wordt door de klank van vogels en te speuren naar  hinden, eekhoorns en cicaden op meer dan3,5 hectare campingterrein en 3 hectare bos. , Nieuw dit jaar is dat u het bos via een oriëntatie pad kunt leren kennen In het voorjaar kunt u  de wilde  vegetatie/planten , afgewisseld met diverse soorten wilde orchideeën bewonderen.

 

Uw activiteiten ter plaatse

 

Bij  aankomst zullen Gaëlle en Christian u een enthousiaste ontvangst geven. Christian zal behulpzaam zijn, als u er de  behoefte aan heeft, om uw caravan naar de staanplaats  te brengen. U kunt zich aan een aantal vrijetijdsbestedingen wagen:  sportanimatie, aquagym, wandel- of fietstocht , boogschieten, deelname aan een oriëntatieloop

U zult zich in ons waterpark amuseren: zwembad, glijbaan jacuzzi. 

  

Onze service

Op de receptie  kunt u  terecht voor briefkaarten, postzegels, trajecten voor fiets- en wandeltochten, rondleidingen welke door de VVV zijn samengesteld. Bezoek wijnkelders en andere interessante bezienswaardigheden.

Voor het ontbijt kunt  u onze gebakjes/broodjes  en onze verschillende broden proeven zowel bij de kruidenierswinkel als  op  het terras van het restaurant.

 

Openingstijden

Het zwembad: in juni tot 30 september.  In oktober, maar dan  uitsluitend per reservering

Het verhuren van onderdak: van 04 april tot 30september

De staanplaatsen van camping: van 04 april tot 30september

De animatie: juli en augustus