Camping Lot-et-Garonne

Welkom bij ons Christian & Gaëlle, op de Camping Des Bastides

Onze lieftallige (4 sterren)camping, heeft een gastvrije ambiance in een natuurlijke omgeving. U kunt hier samen met uw familie heerlijk tot rust komen.

Gelegen in de nabijheid van de Dordogne en de Lot, genesteld in een bos  van 6 ha, zult u van het platteland en de zon kunnen genieten.

De camping omvat 105 plaatsen waarvan er 20 voor verhuurobjecten en 80 plaatsen voor tenten, caravans of campers. Wij verhuren: stacaravans, chalets, tenten ecohuisjes, Yourt en tenthuisjes.

Wij zijn geopend van 15 mei tot 30 september en in oktober alleen op reservering. Wij bieden u ruime plaatsen aan en u kunt komen en vertrekken op  de dag van uw keuze. U kunt kiezen uit plaatsen in de zon of (half)schaduw. De camping heeft verschillende hoogtes, indien u daar behoefte aan heeft kan Christian uw caravan of aanhangwagen naar de plek brengen.

Op de camping is een waterpark aanwezig met  3 zwemgelegenheden: een bad met glijbaan, een kinderbad, 1 groot bassin van 200 m2 en een 1 jacuzzi.

U kunt ook gebruik maken van een massage of de Massage cursus voor koppels. Kom met zin tweeën leren masseren en geniet van heerlijke ontspannen momenten samen;

Talrijke faciliteiten worden aangeboden zoals trampolines, opblaasbare speelmateriaal Multi-sportterrein,een plek om jeu de boules te spelen, tafeltennistafel, biljarttafel, voetbalspel.

OP de camping er is een (koffie)bar, bakkerij, kruidenierswinkel en er kunnen afhaalmaaltijden worden besteld.

Zomers organiseren wij  voor iedereen  animatie, excursies en uitstapjes.

Bij de receptie van de camping kunt u inlichtingen vinden over de activiteiten, zoals fiets- en wandelroutes, kanoën , paardrijden of om toeristenplaatsen te bezoeken zoals Monflanquin, Kastelen van Biron, en Bonaguil, Gavaudun, Monpazier, Villeréal, Fumel, de grotten van “Domme”…

U kunt bij de receptie toegangskaarten kopen voor het Park Walibi in  Agen. Voor de sensatiezoekers ligt naast onze Camping het  openlucht (klim)park Parc en Ciel. 

De camping ligt op 2 kilometer van Gavaudun (en zijn vesting) en op 10 kilometer van Monflanquin , geclassificeerd als een van  mooiere dorpen van Frankrijk. De camping ligt ongeveer 60 kilometer van Sarlat, Agen, Cahors, Bergerac vandaan. 

COVID-19

In verband met Covid hebben we extra maatregelen getroffen. We maken het sanitair drie keer per dag schoon. Bij de ingangen hebben we desinfectiemiddelen opgehangen. In het grote sanitair is een looproute, in het kleine sanitair zijn mondkapjes verplicht. In het winkeltje en bij de receptie zijn mondkapjes verplicht en zijn desinfectiemiddelen aanwezig. Bij het restaurant en de bar wordt met speciaal desinfectiemiddel schoongemaakt, de tafels staan nu verder uit elkaar voor voldoende afstand. Tevens bieden wij de mogelijkheid om maaltijden af te halen. Bij het zwembad zijn maatregelen getroffen, er is nu een in- en een uitgang, de bedden zijn verder uit elkaar geplaatst zodat er voldoende afstand is tussen de gasten, de jacuzzi is gesloten. Wij proberen tussen elke kampeerplek een plek vrij te laten, voor voldoende afstand. Als u nog meer informatie wil kunt u ons bellen (of mailen), wij kunnen u dan meer vertellen ( in Engels en Frans).

Personeel gevraagd

Wij zoeken voor onze camping twee krachten: 1x m /1x v om ons te assisteren in het hoogseizoen 15 juli tot 31 augustus en 15 juli tot 15 augustus voor 1x kinderanimatie/winkeltje  en de ander om te helpen in het restaurant. De camping wordt voornamelijk bezocht door Franse en Nederlandse gezinnen. Het spreken van zowel Engels als Frans is een vereiste. Er is een woning voor medewerkers op het terrein. Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel :0033(0)553408309 (Gaëlle)